| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| |
 |
 |
|
costica19
|
Bronze 4

|
| Data inscrierii: 14/Iun/2007 |
| Mesaje: 132 |
|
|
Trimis: 13/06/2008 08:50 Titlul subiectului: Au scos ceasul din lista si butic |
|
Azi de dimineata am intrat si eu pe prizee ca un vasnic jucator sa-mi validez lista de asteptare .....dar surpriza .....un mesaj prin care imi spunea ca au scos ceasul de dama din lista de asteptare si din butic si ca ma recompenseaza cu 8.47 bubz . Ceasul a disparut din lista mea de asteptare dupa ce validasem la ea vreo cateva luni . Bubsi recompensa intr-adevar mi-au intrat in cufar dar eu vroiam ceasul.....
La voi s-a intamplat la fel? (Vorbesc de cei care au ceasul de dama in lista de asteptare). _________________ Bani de buzunar aici:
http://www.neobux.com/?r=costica19 |
  |
|
|
|
 |
 |
| Sus |
|
| |
|
 |
 |
 |
|
cookiegirl
|
Bronze 4

|
| Data inscrierii: 16/Sep/2007 |
| Mesaje: 105 |
| Localitate: Galati |
|
Trimis: 13/06/2008 09:57 Titlul subiectului: |
|
eu am primit asa
e pare rău să te anunţăm că serviciile noastre au fost obligate să întrerupă Lista de Aşteptare pe care erai înscris.
Te înscriseseşi pe Lista de Aşteptare pentru cadoul Album Foto Prizee de o valoare de 14.9 Bubz. Această sumă este din nou disponibilă în Cufărul tău.
Te înscriseseşi pe Lista de Aşteptare pentru cadoul Kit ustensile de birou pentru copii de o valoare de 12.9 Bubz. Această sumă este din nou disponibilă în Cufărul tău
Ai primit ca despăgubire 0.28 Bubz. :(( |
  |
|
|
|
 |
 |
| Sus |
|
| |
|
 |
 |
 |
|
kriss
|
Bronze 3

|
| Data inscrierii: 02/Dec/2007 |
| Mesaje: 53 |
| Localitate: bucuresti |
|
Trimis: 02/07/2008 08:46 Titlul subiectului: |
|
pe mine m-au scos de la jocul magnetic si de la miniradioul ala cu casti (de 7,90 B).  |
  |
|
|
|
 |
 |
| Sus |
|
| |
|
 |
 |
 |
|
Nike89
|
Bronze 4

|
| Data inscrierii: 18/Ian/2009 |
| Mesaje: 82 |
| Localitate: ALBA-IULIA |
|
Trimis: 26/04/2009 13:08 Titlul subiectului: |
|
Mi sa intamplat de multe ori asa la multe cadouri tot ce ma mai incata este recompensa cateodata  _________________ O sa va ajut cum pot dar pe totzi:D |
  |
|
|
|
 |
 |
| Sus |
|
| |
|
 |
|