Pagina de start a forumului prizeero.MyForum.
FAQ Cautare Membri Grupuri  - Inregistrare  - Profil  - Mesaje private  - Autentificare
Club Prizee
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului prizeero.MyForum. > Utilizatorii forumului
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  

Yonut
Bronze 4

Bronze 4
Yonut
Data inscrierii: 06/Feb/2007
Mesaj Trimis: 10/01/2008 08:44    Titlul subiectului: Club Prizee Raspunde cu citat (quote)
De Club Prizee aþi auzit cumva? E un topic în anunþuri oficiale pe forumul Prizee.com. Nimic interesant...
http://img172.imageshack.us/img172/968/rangvg4.png
Rangurile astea le-aþi observat pânã acum? Eu le-am observat azi...ºi aºa am dat ºi peste Club Prizee.
Vã întrebaþi de ce nu apar mai multe cadouri în Butic, deºi sunt activate o gramadã de Pachete+? Sau de ce sunt nereguli cu lista de aºteptare din îndată ce în când? Sau de ce nu mai înaintaþi pe lista de aºteptare? Ba chiar mai mult! Ieri aþi fost pe locul 10 la lista de aºteptare ºi astãzi sunteþi pe locul 12? ªi multe alte întrebari?
Ei bine la toate întrebãrile astea am gasit rãspuns de când am aflat cã existã Club Prizee. Cu ce se mãnâncã ãsta? "Se mãnâcã" cu un abonament lunar de 9.90 euro (exclus bani din cufãr).
Beneficii:
- dacã pierdeþi la un joc, reluaþi de la nivelul de la care aþi pierdut (exact cum era înainte sã fi apãrut Cupa Clanurilor - pentru cei ce cunosc);
- un butic rarisim unde aveþi de 3 ori mai numeroase ºanse sã câºtigaþi cadoul mult dorit, adicã în loc de o ºansã la 3 000, ai una la 1 000;
- punctele pentru Cupa Clanurilor se dubleazã! :shock:
Acum aþi gãsit rãspuns la întrebarea: "Cum fac ãºtia atâtea puncte? Nu mãnâncã, nu dorm? Au programe fãrã buguri care le joacã automat toate partidele?" când vã uitaþi la TOP 1 Cupa Clanurilor.
http://img218.imageshack.us/img218/5437/clubprizeerm1.jpg

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului prizeero.MyForum. > Utilizatorii forumului
Pagina 1 din 1
    Ora este GMT + 2 ore

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

noteBored template and graphics
© 2004 designed by boo
Pagina de start a forumului prizeero.MyForum. Powered by phpBB
© 2001, 2002 phpBB Group