|
 |
|
 |
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| |
 |
 |
|
Yonut
|
Bronze 4

|
| Data inscrierii: 06/Feb/2007 |
| Mesaje: 140 |
| Localitate: Galati |
|
Trimis: 10/01/2008 08:44 Titlul subiectului: Club Prizee |
|
De Club Prizee aþi auzit cumva? E un topic în anunþuri oficiale pe forumul Prizee.com. Nimic interesant...
http://img172.imageshack.us/img172/968/rangvg4.png
Rangurile astea le-aþi observat pânã acum? Eu le-am observat azi...ºi aºa am dat ºi peste Club Prizee.
Vã întrebaþi de ce nu apar mai multe cadouri în Butic, deºi sunt activate o gramadã de Pachete+? Sau de ce sunt nereguli cu lista de aºteptare din îndată ce în când? Sau de ce nu mai înaintaþi pe lista de aºteptare? Ba chiar mai mult! Ieri aþi fost pe locul 10 la lista de aºteptare ºi astãzi sunteþi pe locul 12? ªi multe alte întrebari?
Ei bine la toate întrebãrile astea am gasit rãspuns de când am aflat cã existã Club Prizee. Cu ce se mãnâncã ãsta? "Se mãnâcã" cu un abonament lunar de 9.90 euro (exclus bani din cufãr).
Beneficii:
- dacã pierdeþi la un joc, reluaþi de la nivelul de la care aþi pierdut (exact cum era înainte sã fi apãrut Cupa Clanurilor - pentru cei ce cunosc);
- un butic rarisim unde aveþi de 3 ori mai numeroase ºanse sã câºtigaþi cadoul mult dorit, adicã în loc de o ºansã la 3 000, ai una la 1 000;
- punctele pentru Cupa Clanurilor se dubleazã! :shock:
Acum aþi gãsit rãspuns la întrebarea: "Cum fac ãºtia atâtea puncte? Nu mãnâncã, nu dorm? Au programe fãrã buguri care le joacã automat toate partidele?" când vã uitaþi la TOP 1 Cupa Clanurilor.
http://img218.imageshack.us/img218/5437/clubprizeerm1.jpg _________________ -==Daca treci prin cartieru meu si ai luat o bata in cap..ai aflat unde stau==- |
  |
|
|
|
 |
 |
| Sus |
|
| |
|
 |
|
|
|
 |
Ora este GMT + 2 ore |
 |
|
| |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
| |
|
|