| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| |
 |
 |
|
Nike89
|
Bronze 4

|
| Data inscrierii: 18/Ian/2009 |
| Mesaje: 82 |
| Localitate: ALBA-IULIA |
|
Trimis: 21/01/2009 22:47 Titlul subiectului: Am alta oferta |
|
Am hackuri la aproape oricare din jocurile prizee dau hacku la jocu dorit cu 2 maxpackuri ...eu leam luat cu cate 3 fiecare dar pt ca suntem frati romani vi le dau cu 1 mai eftin....daca cumva crede cnv ca mint sami bage idu de mes si ii dau demonstarati si printscreenuri ...toate cele bune YM: wanted_paul93@yahoo.com
[url=http://img165.imageshack.us/my.php?image=angelke1.png][img=http://img165.imageshack.us/img165/6741/angelke1.th.pn
Va rog bagati idu de mes wanted_paul93 si cine imi poate spune dc mie numi merege hacku la The Dare of Diablo:-| si sa ma ajute sa mil fak(vreau doar sa castig triforta am celelate 2 imi tre doar de la diablo:-|) ii dau hack la 2 jocuri dorite de el numa sami spuna ii dau daca credeti ca ii fak printscreen si video cate vrea....pls i need help...trebuie sa termin triforta pana in 12 febroarie 2009
pls
ID:wanted_paul93
foloseste butonul edit si nu mai posta de 10 ori in cadrul aceluiasi subiect |
  |
|
|
|
 |
 |
| Sus |
|
| |
|
 |
 |
 |
|
Nike89
|
Bronze 4

|
| Data inscrierii: 18/Ian/2009 |
| Mesaje: 82 |
| Localitate: ALBA-IULIA |
|
Trimis: 25/01/2009 11:01 Titlul subiectului: |
|
Nu programul asta il am eu am handycache pt anumite jocuri prizee (explicami cum pot sa pun poze ca vreau sa demonstrez) daca forumul ma ajuta in continuare o sa le pun gratis pe forum
grele este gramatica _________________ O sa va ajut cum pot dar pe totzi:D |
  |
|
|
|
 |
 |
| Sus |
|
| |
|
 |
 |
 |
|
cookiegirl
|
Bronze 4

|
| Data inscrierii: 16/Sep/2007 |
| Mesaje: 105 |
| Localitate: Galati |
|
Trimis: 25/01/2009 16:37 Titlul subiectului: |
|
este postat si handycache de un jucator care nu urmareste sa obtina castiguri de pe urma forumului  |
  |
|
|
|
 |
 |
| Sus |
|
| |
|
 |
 |