|
 |
|
 |
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| |
 |
 |
|
andreea
|
Administrator

|
| Data inscrierii: 06/Feb/2007 |
| Mesaje: 841 |
| Localitate: pe prizeero |
|
Trimis: 04/10/2007 18:24 Titlul subiectului: Stop torturii animalelor! |
|
E trebuință si de ajutorul tau! Mai numeroase semnaturi inseamna mai multe sanse ca o lege mai buna pentru protectia animalelor sa intre cit mai repede pe agenda Parlamentului. Pentru ca, cel putin eu, sunt preocupata de ce se intampla in jurul meu, si presupun ca si voi!
Lasati si o parere!
http://www.protv.ro/campanie-stop-torturarii-animalelor.php |
  |
|
|
|
 |
 |
| Sus |
|
| |
|
 |
 |
 |
|
cristina20
|
Bronze 3

|
| Data inscrierii: 24/Oct/2007 |
| Mesaje: 32 |
| Localitate: timisoara |
|
Trimis: 28/10/2007 05:03 Titlul subiectului: |
|
eu si toata familia mea am semnat,am trimis si mass_uri pe unde am putut,dar...andreea se pare k nu multi oameni sunt k noi
in + degeaba au semnat cei 100 si ceva de mii,nu vezi k nu s-a facut nimic pana acum  |
  |
|
|
|
 |
 |
| Sus |
|
| |
|
 |
 |
 |
|
andreea
|
Administrator

|
| Data inscrierii: 06/Feb/2007 |
| Mesaje: 841 |
| Localitate: pe prizeero |
|
Trimis: 28/10/2007 08:49 Titlul subiectului: |
|
| Da, din pacate nu toti se implica, si nu inteleg de ce, pentru ca daca am fi uniti poate am reusi si in sensul acesta sa schimbam ceva! Asa nu se mai poate..Am vazut si la stiri si pe youtube filmulete cu animale torturate si ma intreb oare oamenii aceia nu si dau seama ca ei chinuie un suflet, un suflet cu siguranta mult mai valoros decat al lor! |
  |
|
|
|
 |
 |
| Sus |
|
| |
|
 |
|
|
|
 |
Ora este GMT + 2 ore |
 |
|
| |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
| |
|
|